سوالات عمومی

سوالات مربوط به درآمد بسته بندی، خطوط بسته بندی و سایر موارد مربوطه را از ما بپرسیدخدمات پس از فروش و سایر موارد

دلیل اصلی برای انتخاب این شغل دو مسئله ی مهم است: در درجه اول پایین بودن هزینه راه اندازی کارگاه بسته بندی و حتی هزینه کارخانه بسته بندی در مقایسه با دیگر صنایع و دوم نیاز بازار به مواد بسته بندی، به صورت بیشتر و جدی تر از قبل.

پروسه ی راه اندازی کار بسته بندی حبوبات و غلات به دو بخش کلی اخذ مجوزهای ضروری و تجهیز اماکن تقسیم می شود. جهت اطلاع از تمام مراحل راه اندازی این کار مقاله ی بسته بندی مواد غذایی فعالیتی اشتغال زا و پرسود را مطالعه نمایید.

خط کامل بسته بندی حبوبات دارای دستگاه های بوجاری، پولیش، دستچین، بسته بندی و بالابر های مخصوص می باشد که فرآیند پاکسازی و بسته بندی را به صورت تمام اتوماتیک انجام می دهد.

جهت دریافت مشاوره و یا خرید ماشین آلات با مشاوران ما در بخش فروش ارتباط برقرار نمایید و یا از طریق لینک واتس آپ موجود در سایت اقدام نمایید.

در صورت نیاز به خدمات از سوی فرا پک ماشین ، ضروری است که درخواست خود را از طریق واتس آپ یا تماس با بخش خدمات پس از فروش ما اعلام نمایید و فرم درخواست کارشناس جهت اعزام را پر نموده و برای همکاران ما در بخش خدمات ارسال کنید. همچنین می توانید درخواست خود را از طریق سایت و ارسال ایمیل در بخش آموزش و خدمات ثبت نمایید تا به درخواست شما در اسرع وقت رسیدگی شود.

کلیه مراحل نصب و راه اندازی و آموزش کار با دستگاه توسط کارشناس شرکت فرا پک  در محل خریدار انجام می شود.

محیط کار بسته بندی حبوبات مساحتی در حدود حداقل ۶۰ متر و ارتفاع سقف ۴ متر باید داشته باشد.

به طور کلی برق مصرفی ماشین آلات بسته بندی سه فاز می باشد ولی امکان تولید دستگاه ها بطوری که با برق تک فاز کار کنند نیز هست.

برآورد درآمد بسته بندی بدون آگاهی از هزینه های بسته بندی غیر ممکن است. اولین نکته ای که بایستی با ورود به کار تولید یاد بگیرید توجه به برآورد ریزترین هزینه های تولید محصول است. به طوری که بتوان سود خالص را تا حد دقیقی حدس زد.

۱) سیستم گاز ازت: مناسب محصولاتی مانند چیپس و اسنک و … جهت افزایش ماندگاری محصولات 

۲) سیستم پاکت زن: برای فرم دادن بسته ها به صورت پاکتی 

۳) جت پرینتر یا تاریخ زن: برای درج تاریخ و قیمت و … روی لفاف بسته بندی استفاده می شود. 

۴)خاکه گیر : برای محصولاتی مانند قند استفاده می شود.

سوالات تخصصی

سوالات مربوط به با دستگاه ها، خطوط بسته بندی و سایر موارد مربوطه را از ما بپرسید خدمات پس از فروش و سایر موارد 

خط کامل پاکسازی و بسته بندی حبوبات شامل ماشین آلات بالابر کاسه ای، بوجاری، دستچین، پولیش، بالابر Z، دستگاه بسته بندی، نوار نقاله حمل بسته می باشد.

برای شروع کسب و کار بسته بندی حبوبات می توان ماشین آلات پاکسازی را فاکتور گرفت (دستگاه های پاکسازی حبوبات شامل بالابر کاسه ای، بوجاری، دستچین و پولیش می باشد) و با تهیه حبوبات بوجاری شده که در بازار موجود است بسته بندی را انجام داد.
در صورتی که بخواهید بسته بندی به صورت اتوماتیک انجام بگیرد دستگاه های بالابر Z، دستگاه بسته بندی توزین دار، نوارنقاله حمل بسته نیاز هست در غیر این صورت دستگاه بالابر Z و دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک یا همان دستگاه پرکن باید تهیه کرد.

دستگاه بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در چند مورد با هم تفاوت دارند. برخی از این موارد از این قرارند: 

۱- نیاز به اپراتور: دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک نیاز به دو اپراتور دارد در صورتی که دستگاه اتوماتیک بدون نیاز به اپراتور بسته بندی را انجام می دهد.

۲- سرعت بسته بندی: سرعت بسته بندی در دستگاه اتوماتیک بالاتر است.

۳- نوع لفاف های بسته بندی: دستگاه بسته بندی اتوماتیک احتیاج به رول سلفون دارد ولی برای دستگاه نیمه اتوماتیک باید از بسته ی آماده استفاده کرد.

۴- قیمت: از لحاظ هزینه قیمت دستگاه بسته بندی نیمه اتوماتیک پایین تر از دستگاه اتوماتیک است.

دستگاه های توزین دار برای وزن کردن محصولات از ترازو که شامل سینی ویبره و لودسل هستند، استفاده می کند. این دستگاه مناسب محصولات گرانولی مانند قند، شکر، حبوبات، خشکبار، تافی، ماکارونی فرمی، پلیمر و… است. دستگاه های پودری برای وزن کردن از مارپیچ حلزونی استفاده می کند که متناسب با وزن بسته بندی گام های این مارپیچ تغییر می کند.

خیر، به دلیل تفاوت در جنس مواد پودری و گرانولی امکان بسته بندی هر دو محصول با یک دستگاه نیست. محصولات گرانولی با دستگاه های توزین دار و مواد پودری با دستگاه بسته بندی اوگر (Auger) بسته بندی می شود.

تفاوت در سرعت بسته بندی است. هر چه تعداد توزین ها بیشتر می شود ترازوهای بیشتری محصولات را وزن می کنند و سریعتر به وزن نهایی هر بسته می رسند، بنابراین سرعت بیشتر می شود.

۱) کمپرسور باد

۲) برق تک فاز یا سه فاز 

۳) حجم مشخصی از محصول

۴) لفاف بسته بندی

در انتخاب لفاف ها متناسب با جنس محصول و وزن آن می توان از لفاف های PVC – CPP – OPP – BOPP – متالایز – پلی اتیلن – سلفون – ترانسبافون و … استفاده کرد.

جنس بدنه دستگاه بسته بندی حبوبات و خشکبار آهن رنگ شده توسط رنگ الکترو استاتیک است و جنس مخزن دستگاه و تمامی قسمت های در تماس با مواد، استیل می باشد.

انواع فرم های بسته بندی شامل : 

بسته بندی بالشتی، پاکتی، چهار طرف دوخت، پنج طرف دوخت، سه طرف دوخت، ساشه، زیپ کیپ دار، کاست دار و…

دستگاه های بسته بندی معمول یک مدل بسته بندی را تولید می کنند. اما شرکت فرا پک نوعی از دستگاه بسته بندی را تولید می کند که قادر به بسته بندی هر چهار حالت بسته بندی (بالشتی، پاکتی، چهار طرف دوخت و پنج طرف دوخت) با تعویض لوله و یقه دستگاه می باشد.